ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Traian Băsescu atrage atenția asupra faptului că fostul ministru al Energiei, Constantin Niță, a fost condamnat în baza unui denunț al afaceristul Tiberiu Urdăreanu, în timp ce Ludovic Orban, denunțat tot de Urdăreanu, a fost achitat. 

”Cine nu sare primește condamnare. Omul de afaceri Urdăreanu l-a denunțat pe fostul ministru Constantin Niță că i-a cerut șpagă și Constantin Niță a fost condamnat la patru ani de închisoare. Tot omul de afaceri Urdăreanu l-a denunțat și pe Ludovic Orban că i-a cerut șpagă dar Ludovic Orban a fost achitat. Abia acum înțelegem de ce Sică Mandolină a devenit un „om de nădejde” care merită să facă denunțuri pentru înaltă trădare.  Și, uite așa, cine nu sare primește condamnare”, observă fostul președinte într-o postare pe facebook. 
 
Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat printr-o decizie definitivă, joi, pe fostul ministru al Energiei Constantin Niță la 4 ani închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, fiind acuzat de DNA că ar fi primit bani de la omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu.