ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!Preşedintele Traian Băsescu i-a declarat război premierului Victor Ponta, pe care vrea să-l împiedice să câştige alegerile prezidenţiale din toamnă.

Băsescu a anunţat sâmbătă că îşi face un obiectiv personal din discreditarea premierului până la un nivel care să îl scoată din lupta pentru Cotroceni.

"Obiectivul meu, chiar dacă această atitudine are pierderi electorale şi pentru mine, obiectivul meu este ca până în noiembrie, acest om să ajungă la un nivel la care să nu mai poată deveni preşedintele României. Gândiţi-vă că acest om care apără corupţii din partidul său şi spunea ieri că va politiza înapoi DNA, ar ajunge preşedinte. România s-ar scufunda în neîncredere", a declarat Traian Băsescu la Alba Iulia.

Preşedintele României face campanie PE FAŢĂ pentru PMP şi apoi cere “depolitizarea instituţiilor”!

Tot în "Cetatea Unirii" preşedintele a mai dat o palmă Constituţiei facând, încă o dată. campanie electorală pentru PMP.