ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, le-a cerut premierului Victor Ponta şi preşedintelui în funcţie, Klaus Iohannis, să-l demită pe ministrul de Finanţe, Darius Vâlcov.

[p] LIBRARIE.NET - Cartile pe care le cauti

Băsescu este de părere că Vâlcov trebuie scos de urgenţă din componenţa Executivului pentru că punerea lui sub acuzare de către DNA ar putea afecta serios imaginea României peste hotare.

"Domnule Preşedinte Iohannis,
Domnule Prim Ministru Ponta,


Ştiu că este weekend, dar ministrul de finanţe al României a fost pus sub învinuire pentru presupuse fapte de corupţie (nu spun că este vinovat).
Vă rog înţelegeţi că orice oră întîrziere în remanierea ministrului de finanţe Vâlcov are efecte grave de credibilitate politică în exterior, pe pieţele financiare dar şi pe cursul de schimb.

Faceţi remanierea domnului Vâlcov înainte de ziua de luni (am sperat că o faceţi azi).

PS: Dacă era vorba de ministrul de la cultură, mediu, transporturi, tineret şi sport poate mai puteaţi aştepta pînă luni", a scris Băsescu pe Facebook.