ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vasile Belea, turistul român care s-a rătăcit în Londra în urmă cu trei zile a fost găsit şi a revenit în sânul familiei.

Batrânul în vârstă de 63 de ani se afla într-o vizită la fiul său, stabilit în Londra. Marţi, cei doi s-au despărţit într-o staţie a metroului londonez, după ce uşile trenului s-au închis înainte ca nea Vasile să se poată urca.

Degeaba s-a întors fiul acestuia să-l caute, batrânul dispărând fără urmă.

Autorităţile si presa din capitala Angliei au lansat o amplă campanie pentru a-l găsi pe român, însă acesta a apărut abia după trei zile, când s-a prezentat singur la o secţie de poliţie. Anterior, el încercase să-i alerteze pe oamenii legii, însă aceştia l-au ignorat pentru că nu vorbea limba engleză.

"Toţi oamenii cu care s-a întâlnit s-au purtat bine cu el, dar nu ştiau că este o persoană dispărută. A încercat să vorbească de două ori cu poliţiştii în prima zi, însă aceştia nu l-au înţeles şi a renunţat. Abia după ce şi-a văzut fotografia în ziar s-a dus la o secţie de poliţie", a povestit nora bătrânului.

Vasile Belea se afla în Londra în vizită la fiul său, petrecând Crăciunul alături de familia acestuia.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews