ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Biserica Neagră, cel mai vizitat obiectiv turistic din municipiul Braşov, îşi păstrează pentru al treilea an consecutiv programul prelungit de vizitare şi în anul 2014, anunţă un comunicat de presă primit de Agerpres.

Astfel, programul de vizitare rămâne atât pe timp de iarnă cât şi de vara de marţi până duminică, lunea Biserica Neagră fiind închisă publicului. Programul de iarnă începe din 14 octombrie şi se încheie în luna aprilie, între orele 10:00-15:00 de marţi până sâmbătă, şi între orele 12:00-15:00 duminica.

Din luna aprilie şi până în luna octombrie, programul de vizitare al Bisericii Negre este între orele 10:00-19:00 de marţi până sâmbătă, iar duminică între orele 10:00-19:00.

Ca şi în anii trecuţi, Biserica Neagră va fi deschisă şi în zilele de sărbătoare naţională precum 1 mai, 15 august, 30 noiembrie, 1 decembrie, dar va fi închisă în zilele sărbătorilor evanghelice, precum şi în intervalul orar în care se desfășoară slujbe şi ceremonii religioase, se mai arată în comunicatul de presă.

CLICK AICI pentru un TUR VIRTUAL al Bisericii Negre din Braşov