Polemica iscată între cele mai importante asociații catolice și Rai 2, postul plătit din bani publici care a difuzat pretinsul moment satiric, prin care este ridiculizat momentul Cinei de Taină, a ajuns și în justiție, iar o serie de voci importante din cadrul Bisericii Catolice denunță ”dictatura gender” și comportamentul blasfemiator practicat cu insistență de unele mijloace de informare în masă, pentru a face propagandă gay, scrie site-ul notizieprovita.it

Sceneta care a provocat furia asociațiilor ”Pro Vita” și ”Juriști pentru viață”, prezentată în cadrul emisiunii LoL, îi prezintă pe Iisus, înconjurat de apostoli și de o femeie, la un fel de petrecere veselă, care s-ar dori o reconstituire a Cinei de Taină. Celebrul marș nupțial al lui Mendelssohn, care se aude pe fundal, face aluzie la un posibil mariaj între Iisus și femeia de lângă El. Autorii scenetei merg și mai departe cu insinuările, în clipa în care Iisus îl sărută pe gură pe apostolul Petru, gest care face trimitere la căsătoria homosexuală.

”Presa noastră își continuă propaganda homosexuală, pentru a promova mariaje și adopții gay, folosind insulte și blasfemii împotriva sentimentelor religioase ale majorității poporului italian”, au declarat cei din asociația Pro Vita pe site-ul oficial. Este evident, spun reprezentanții acesteia, că imaginea lui Iisus a fost ultragiată de ideologia LGBT, mergându-se până acolo în a-l transforma, așa cum a făcut-o Rai2, pe Iisus în homosexual.

Asociația Pro Vita a lansat și un apel către televiziunea publică italiană RAI să nu mai difuzeze emisiuni de acest gen, iar părinților din Italia li se cere să nu se lase intimidați de această propagandă nocivă.

Propagandă gay și în școli

Nu este prima dată când în Peninsulă apar polemici pe tema propagandei deșănțate a homosexualității și a ideologiei de promovare a unor comportamente deviante. Părinții unor elevi din școlile primare din regiunea Treviso s-au scandalizat, la începutul anului, după ce au aflat că, într-un așa numit curs de ”educație sentimentală”, copiii lor erau îndoctrinați cu propagandă gay. Punând în paranteză ideea familiei tradiționale, inițiatorii cursului încercau să le arate elevilor că nu e nimic rău în a avea două mame sau doi tați.

În acest joc de promovare homosexualității în rândul copiilor au intrat și cei din compania Walt Disney. Ziarul The Guardian scria, în martie, că filmul de animație Frozen, a fost acuzat de ”instigare” a copiilor la homosexualitate, având scene violente și animalice. Printre acuzatori a figurat pastorul conservator Kevin Swanson, care i-a îndemnat pe părinți să nu-și lase copii să vadă această producție ”diabolică”.

 

 
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews