ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polemica iscată între cele mai importante asociații catolice și Rai 2, postul plătit din bani publici care a difuzat pretinsul moment satiric, prin care este ridiculizat momentul Cinei de Taină, a ajuns și în justiție, iar o serie de voci importante din cadrul Bisericii Catolice denunță ”dictatura gender” și comportamentul blasfemiator practicat cu insistență de unele mijloace de informare în masă, pentru a face propagandă gay, scrie site-ul notizieprovita.it

Sceneta care a provocat furia asociațiilor ”Pro Vita” și ”Juriști pentru viață”, prezentată în cadrul emisiunii LoL, îi prezintă pe Iisus, înconjurat de apostoli și de o femeie, la un fel de petrecere veselă, care s-ar dori o reconstituire a Cinei de Taină. Celebrul marș nupțial al lui Mendelssohn, care se aude pe fundal, face aluzie la un posibil mariaj între Iisus și femeia de lângă El. Autorii scenetei merg și mai departe cu insinuările, în clipa în care Iisus îl sărută pe gură pe apostolul Petru, gest care face trimitere la căsătoria homosexuală.

”Presa noastră își continuă propaganda homosexuală, pentru a promova mariaje și adopții gay, folosind insulte și blasfemii împotriva sentimentelor religioase ale majorității poporului italian”, au declarat cei din asociația Pro Vita pe site-ul oficial. Este evident, spun reprezentanții acesteia, că imaginea lui Iisus a fost ultragiată de ideologia LGBT, mergându-se până acolo în a-l transforma, așa cum a făcut-o Rai2, pe Iisus în homosexual.

Asociația Pro Vita a lansat și un apel către televiziunea publică italiană RAI să nu mai difuzeze emisiuni de acest gen, iar părinților din Italia li se cere să nu se lase intimidați de această propagandă nocivă.

Propagandă gay și în școli

Nu este prima dată când în Peninsulă apar polemici pe tema propagandei deșănțate a homosexualității și a ideologiei de promovare a unor comportamente deviante. Părinții unor elevi din școlile primare din regiunea Treviso s-au scandalizat, la începutul anului, după ce au aflat că, într-un așa numit curs de ”educație sentimentală”, copiii lor erau îndoctrinați cu propagandă gay. Punând în paranteză ideea familiei tradiționale, inițiatorii cursului încercau să le arate elevilor că nu e nimic rău în a avea două mame sau doi tați.

În acest joc de promovare homosexualității în rândul copiilor au intrat și cei din compania Walt Disney. Ziarul The Guardian scria, în martie, că filmul de animație Frozen, a fost acuzat de ”instigare” a copiilor la homosexualitate, având scene violente și animalice. Printre acuzatori a figurat pastorul conservator Kevin Swanson, care i-a îndemnat pe părinți să nu-și lase copii să vadă această producție ”diabolică”.