ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Traian Băsescu nu a minţit niciodată cetăţenii", a afirmat Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale. Oprea a răspuns astfel declaraţiilor liderului PNL, care a propus un pact minimal, pentru ca politicienii să nu mai mintă legat de subiectele importante pentru popor. 

"Apreciem că Crin Antonescu şi-a luat angajamentul şi în numele premierului Victor Ponta de a nu-i mai minţi pe români", a adăugat Oprea.

"Referitor la pactul de minciuni pe care l-a propus domnul Crin Antonescu în această seară, precizăm că domnul preşedinte Traian Băsescu nu a minţit nicodată cetăţenii, ci şi-a susţinut punctele de vedere. Apreciem, însă, că în această seară, domnul Crin Antonescu şi-a luat angajamentul şi în numele domnului prim-ministru Victor Viorel Ponta, de a nu-i mai minţi pe români",  a precizat Bogdan Oprea, într-o declaraţie de presă.

"Domnul Crin Antonescu ne explică ce a discutat cu cineva într-o întâlnire care nu a avut loc. În acest context, este de aşteptat ca, în curând, şi domnul prim-ministru Victor Viorel Ponta să facă declaraţii despre o întâlnire la care nici domnia sa nu a participat”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei.