ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai sunt câteva zile și demiterea lui Stelian Tănase din fruntea TVR, prin respingerea Raportului de activitate a instituției de către Parlament, se conturează deja ca ipoteza cea mai probabilă, potrivit reportervirtual.ro.

Raportul de activitate prezentat de Stelian Tănase în Parlament arată datorii totale de 700 de milioane de lei, din care 440 de milioane către bugetul de stat, motive suficiente pentru respingerea raportului de activitate, scrie Narcisa Iorga, ex-membru CNA, pe blogul ei despre audiovizual, susținând totodată că favorit pentru a prelua șefia TVR este fostul ministru al Românilor de pretutindeni, actorul Bogdan Stanoevici:
"Raportul de activitate al TVR a intrat în procedură de urgență în dezbaterea Parlamentului, comisiile de cultură având termen până miercuri să analizeze raportul. Va urma o audiere a directorului general în funcție, Stelian Tănase, și cel mai probabil, respingerea raportului, ceea ce echivalează cu demiterea întregului Consiliu de Administrație al TVR, nu doar cu demiterea președintelui director general. Actorul Bogdan Stanoevici se numără printre favoriții lui Victor Ponta pentru funcția de director al TVR, după alte două funcții de demnitate publică pe care acesta le-a ocupat de anul trecut până în prezent: ministru delegat pentru românii de pretutindeni (martie – decembrie 2014) și secretar de stat la Ministerul Culturii (ianuarie 2015 până în prezent)."