Ce se întâmplă astăzi cu România are toate datele unui război psihologic care-și propune dezarmarea mentală a cetățenilor, scrie blogărul Brad Florescu pe tedoo.ro.

În postarea "Arma secretă a României", Florescu face o analiză istorică şi imagologică a trecutului şi prezentului României, pornind de la un exemplu din al doilea război mondial.

"Valorile și simbolurile esențiale ale României sunt sub-minate (iată că terminologia militară își reintră în drepturi) constant și, cel mai grav lucru, publicul aplaudă exploziile ca pe focuri de artificii. Și cere bis."

Puteţi citi toată analiza lui Brad Florescu, aici

Brad Florescu a fost Senior Copywriter la Connex, Group Creative Director Tempo, Creative Director Pro Tv, Head of Strategy, Director Executiv, Director de Creaţie toate la DDB.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.