ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În Capitală va începe luni un program de testare a câtorva autobuze electrice, pentru a se stabili ulterior dacă autovehiculele sunt potrivite pentru condiţiile de trafic din Bucureşti.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

Mâine, la ora 11.00, la autobaza Pipera din Şoseaua Pipera va fi lansat primul dintre autobuzele electrice incluse în program, potrivit digi24.to.

„Autobuzul SOR EBN 10.5 este fabricat de compania SOR Libchavy, unul dintre cei mai mari producători de autobuze, troleibuze şi autocare din Cehia. Dotat cu un motor asincron răcit cu lichid, Skoda Electric, instalaţie electrică Cegelec şi acumulatori Winston Battery/Lithium – ion, autobuzul SOR EBN 10.5 are o capacitate de 85 de locuri, un timp de încărcare a bateriilor de 7-8 ore şi o autonomie energetică de 250 de kilometri”, conform comunicatului de presă al RATB.