ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bebeluş în vârstă de o lună, care a fost declarat mort de către medici unui spital din China, s-a salvat de la incinerare izbucnind în plâns în crematoriul unei firme de pompe funebre, transmite AFP, preluată de Agerpres.

Părinţii copilului, care s-a născut cu o malformaţie congenitală a sistemului respirator, au acceptat să i se oprească tratamentul acordat în spitalul pediatric din provincia Anhui (estul Chinei). În consecinţă a fost eliberat un act de deces, iar micuţul de sex masculin a fost trimis unei firme de pompe funebre, pentru a fi incinerat. Din fericire, angajaţii acestei firme au fost alertaţi la timp de plânsetele copilului.

Sursele din China nu au precizat cât timp a trecut până când s-a descoperit că micuţul nu este mort şi nici când trebuia să aibă loc incinerarea. Micuţul a fost imediat trimis înapoi la spital şi primeşte în prezent îngrijiri medicale.

În urma acestui incident a fost deschisă o anchetă, fiind vizaţi un medic şi o asistentă din cadrul spitalului pediatric din Anhui.