ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Ștefan Ruxanda, de la Compania Passe-Partout DP, într-un one man show îndrăzneț: "Ce-ar fi dacă AR FI " / "Wordless Stories" la Teatrul Elisabeta din București.
Premiat ca "Cel mai bun one-man-show" la Gala Star - Bacău în 2013, "Ce-ar fi daca ar fi" / "Wordless Stories" va participa anul acesta la un festival internațional foarte important ce va avea loc la New York. Pe 23 Septembrie, Ștefan Ruxanda va juca pentru publicul american la Theatre Row, în Manhattan la United Solo Theatre Festival, cel mai mare festival de one-man-showuri din lume. În trecut, pe scena acestui eveniment teatral s-au desfășurat recitalurile unor actori foarte cunoscuți ca Robin Williams, John Lithgow, John Hurt, Hugh Jackman sau Eric Roberts.
Vineri, pe 23 mai, la ora 19.00 va avea loc ultima reprezentație din București cu "Ce-ar fi daca ar fi" / Wordless Stories", spectacol realizat în limbajul teatral nonverbal dezvoltat de Dan Puric în cadrul companiei Passe-Partout.
Utilizând dansul, improvizația, pantomima și steptul, Ștefan Ruxanda ne "povestește" o serie de întâmplări comice și romantice, fin presărate cu un strop de melancolie.

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta şi online pe www.bilet.ro şi www.myticket.ro.

Rezervări și informații: 0727.703.703

 

[gallery link="file" ids="38330,38331,38332"]