ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CSM Dunărea Galați a cucerit primul său titlu național la hochei pe gheață după ce a învins-o pe CSA Steaua București cu scorul de 3-1 (0-0, 3-1, 0-0), pe Patinoarul Olimpic din Brașov, în al cincilea meci al finalei Campionatului Național. Dunărea s-a impus cu scorul de 4-1 la general, finala fiind prevăzută să se dispute după regula cel mai bun din șapte partide, scrie Agerpres.

[P] Eu sunt Zlatan - comanda online

Steaua a reușit să deschidă scorul prin Pavlo Borisenko (32:52), dar gălățenii au marcat de trei ori în decurs de circa cinci minute, pentru Levente Lorincz (34:13, 39:58) și Vitali Donika (37:53).

Dunărea a câștigat primele două meciuri, la Cârța, cu 6-3 și 3-1, a pierdut apoi la Galați cu 1-3 și a surclasat-o pe Steaua cu 7-0 tot pe propriul patinoar, după care s-a impus și vineri, cu 3-1.

CSM Dunărea Galați, club fondat în 1932, avea un singur trofeu în vitrina clubului, Cupa României, câștigată în anul 1988, iar acum a jucat în premieră pentru titlu.