ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Cristian Tudor Popescu i-a răspuns, printr-un editorial, lui Ilie Năstase, care a spus despre Simona Halep că turneele câștigate de ea sunt minore și că nu au importanță. Simona Halep tocmai a câștigat al cincilea turneu WTA din acest an, Moscova.

CTP a precizat că victoriile Simonei Halep au valoarea adversarelor de care românca a trecut, iar din acest punct de vedere, performanțele ei sunt indiscutabile. Mai mult, jurnalistul îl atenționează pe Năstase că tenisul s-a schimbat, talentul pur nemaifiind suficient pentru a câștiga un turneu.
Vreau să spun cu asta că acum banii mult mai mulţi înseamnă şi o luptă mult mai dură ca să urci spre vârf. În anii `70, anii tăi de glorie, talentul, pe care l-ai avut cu carul, era de ajuns ca să câştigi. Nu era nevoie de antrenamente aproape inumane, de pregătirea fizică chinuitoare, de asistenţa psihologică specializată de astăzi, de tehnicile sofisticate de alimentaţie şi recuperare.

Un jucător cu reverul şi serviciul tău, geniale, ar fi spulberat acum de un „cărăuş” capabil să izbească mingea cu violenţă, ca un robot, ore în şir - Cristian Tudor Popescu, jurnalist Gândul.

Pentru a citi întregul comentariu, faceți click AICI.