ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Săptămana viitoare, Cafeneaua culturală La Vulturi anunță într-un comunicat oficial organizarea a două evenimente deosebite, ce nu trebuiesc ratate.

Astfel, luni, 21 iulie, ora 21:00 La Vulturi, aduce în fața publicului bucureștean filmul  „ După dealuri”, scris și regizat de Cristian Mungiu și inspirat din romanele non-ficționale ale Tatianei Niculescu Bran. După vizionare, Cafeneua culturală oferă și o sesiune de întrebări și răspunsuri cu protagoniștii acestui film. Intrarea este liberă dar în limita locurilor diosponibile.

Fiind co-produs de către companiile franceze Why Not  şi Wild Bunch, „După dealuri” este cel de-al treilea lungmetraj al lui Cristian Mungiu în calitate de scenarist și regizor. Filmul a avut premiera mondială la data de 19 mai 2012, în cadrul celei de-a 65-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, fiind distins cu două
premii importante: Cristian Mungiu a obţinut Premiul pentru cel mai bun scenariu iar actriţele Cosmina Stratan şi Cristina Flutur au fost recompensate pentru interpretare.

Cel de al doilea eveniment anunțat de Cafeneaua Culturală La Vulturi va avea loc marti,22 iulie, ora 18:00 când micuțul Theodor Alexandru Rădulescu va suține un concert de pian și nai. Născut și crescut în Timișoara, talentatul băiat va interpreta în premieră la București , piese clasice semnate de mari compozitori:
Bach, Haydn, Mozart și alți. Intrarea este, de asemenea, liberă în limita locurilor disponibile