ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Calificările din Kuala Lumpur vor începe la ora 11 şi vor fi comentate în direct de către F1 Manager sesiune cu sesiune.

Sesiunea 1

Ordinea este Hamilton (1:39.269), Rosberg la o zecime si Vettel la 0,545s cu precizarea ca timpul lui Vettel a fost obtinut pe pneurile tari, pe cand nemtii de la Meredes au mers pe pneurile medii care teoretic sunt mai rapide.

Temepratura insa scade si furtuna este aproape de circuit asa ca pneurile medii se pot arata a nu fi cele mai potrivite.

Eliminati Manor, McLaren si Felipe Nasr. Alonso a pierdut aproape o secunda pe al doilea sector, timp care l-ar fi putut duce in a doua sesiune a calificarilor.

Pilotii Manor au nevoie de aprobarea comisarilor de cursa pentru a lua startul in cursa de maine fiindca nu timpii obtinuti de ei nu s-au incadrat in procentul de 107% din timpul obtinut de cel clasat pe locul 1.

 

Sesiunea 2

Toti pilotii au pornit glont dupa startul celei de a doua sesiuni si bineinteles ca au aprut si surprize. Nico Rosberg a ocupat prima pozitie cu 1:39.377, urmat de Vettel cu 1:39.632 si de Bottas cu 1:40.650.

Acum ploua torential si probabil ca primii 10 vor ramane calificati pentur ultima sesiune. Pe locurile 11-15 sunt Raikkonen, Maldonado, Hulkenberg, Perez si Sainz.

Calificati pe lanaga cei 3 mentionati mai sus sunt Ricciardo, Grosjean, Massa, Verstapen, Hamilton, Kvzat si Ericcson.

Sesiunea 3

Se anunta o intarziere de minim 15 minute pentru startul ultimei sesiuni de calificari. Dar este foarte probabil ca aceasta sa fie amanata din nou fiindca in aceste momente (11:41) inca ploua torential.

S-a anuntat ca cel mai devreme sesiunea va incepe de la ora 12.15.

Rezultatele finale pe www.f1manager.ro