ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aproximativ 100 de studenți ai Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza – din București au donat sânge luni, 16 noiembrie 2015, în cadrul campaniei Donează sânge, salvează o viață!, inițiată de Patriarhia Română. Acțiunea avut loc, începând cu ora 09:00, la sediul Facultății din strada Vergului nr. 2, București, informează Radu Răzvan, voluntar la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului.

Ca de fiecare dată, alături de personalul de la Centrul de Transfuzie Sanguină București s-a aflat și echipa de voluntari de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, coordonată de părintele Arhim. Ciprian Grădinaru.

Campania va continua și mâine, 17 noiembrie 2015, la sediul Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București, anunță basilica.ro.