ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O aplicație care poate fi descărcată atât de pe AppStore cât și de pe  Google Play își propune să informeze asupra stării avansate de degradare a bisericii mănăstirii Baia de Aramă precum și să ofere modalități concrete pentru a sprijini restaurarea acesteia.


Până acum acest monument istoric de clasa A, care nu a fost renovat niciodată în cei 300 de ani de la ctitorirea lui,  nu a obținut niciun sprijin din partea autorităților competente, chiar dacă ea a fost de mai multe ori vandalizată, mai ales de căutătorii de comori care încearcă să găsească legendara comoară  despre care se presupune că a fost ascunsă aici de domnitorul Constantin Brâncoveanu.


Descărcând aplicațiile puteți sprijini restaurarea mănăstirii prin donaţii sau redirecţionarea a 2% din impozitul pe profit datorat statului, printr-o sponsorizare.


link App Storelink Google Play

sursa: www.manastirea-baia-de-arama.ro

[caption id="attachment_17796" align="aligncenter" width="620"] foto: Irinel Cîrlănaru[/caption]