O aplicație care poate fi descărcată atât de pe AppStore cât și de pe  Google Play își propune să informeze asupra stării avansate de degradare a bisericii mănăstirii Baia de Aramă precum și să ofere modalități concrete pentru a sprijini restaurarea acesteia.


Până acum acest monument istoric de clasa A, care nu a fost renovat niciodată în cei 300 de ani de la ctitorirea lui,  nu a obținut niciun sprijin din partea autorităților competente, chiar dacă ea a fost de mai multe ori vandalizată, mai ales de căutătorii de comori care încearcă să găsească legendara comoară  despre care se presupune că a fost ascunsă aici de domnitorul Constantin Brâncoveanu.


Descărcând aplicațiile puteți sprijini restaurarea mănăstirii prin donaţii sau redirecţionarea a 2% din impozitul pe profit datorat statului, printr-o sponsorizare.


link App Storelink Google Play

sursa: www.manastirea-baia-de-arama.ro

[caption id="attachment_17796" align="aligncenter" width="620"] foto: Irinel Cîrlănaru[/caption]

 

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.