Un grav accident a avut loc duminică, pe DN6, în apropiere de localitatea Caransebeș, județul Caraș Severin, după ce 3 mașini s-au ciocnit cu un microbuz, potrivit HotNews.

Accidentul care a avut loc în apropiere de Caransebeș, s-a soldat  cu un mort și cu cel puțin opt persoane rănite. La fața locului au sosit mai multe echipaje ale ambulanței, pentru a acorda servicii de prim ajutor, dar și un echipaj de pompieri.

„La locul incidentului, salvatorii intervin cu o mașină de stingere, o descarcarcerare, o ambulanță SMURD și trei ambulanțe SAJ. Din primele informații, ar fi vorba despre opt persoane rănite”, a transmis IGSU.

Traficul de pe DN6 este momentan blocat, pentru a se asigura toate serviciile de care este nevoie.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews