ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Desigur, depinde de o serie de factori: producător, destinaţia finală, marketing de produs, piaţa de desfacere etc. În cazul de faţă avem cea mai proaspătă tabletă de la firma braşoveană Allview, respectiv Viva Q7 Life, cu procesor quad-core (de 1GHz), la preţul de 530 lei, ceea ce o face cea mai „accesibilă” din portofoliul producătorului.

Cu un display de 7 inci (1024x600 pixeli), tableta dispune de o placă video Power VR SGX544 MP2 cu 8 nuclee şi 1GB memorie RAM.

Se bazează pe sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean, stocarea internă este de 8GB, bateria de 3000 mAh iar grosimea este de 7,5mm.

La capitolul design şi construcţie se remarcă compoziţia din aluminiu (partea din spate), există şi memorie externă (card microSD max. 32GB), camera foto este de 0,3MP, tableta cântărind 400 de grame.