ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Arestarea şi condamnarea lui Dan Voiculescu a fost cu siguranţă, evenimentul sfârşitului de săptămână, în România. Ore de emisiune şi zeci de mii de caractere au fost postate pentru a comenta încarcerarea patronului trustului Intact.

Un punct interesant de vedere l-a avut editorialistul Costi Rogozanu. Acesta se întreabă dacă procesul Voiculescu va deschide şi celelalte cazuri de privatizări dubioase, din România.

"Dacă se deschide supapa de justiţie pe privatizări aiuristice, păi s-o facem pînă la capăt. Şi s-o facem şi în cazuri care nu au chip, nu au “încărcături simbolice”. Să vedem dacă au fost respectate clauze în cazul ENEL, EON, CEZ, aşa, de exemplu. Bucăţi din abuzul ENEL sînt deja cercetate. Va exista vreodată curaj pentru naţionalizare contra abuz?", a afirmat Rogozanu.

Întregul editorial îl puteţi citi AICI.