ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O timişoreancă a cumpărat o caserolă de piept de miel dintr-un hyperrmarket, însă acasă a constatat că, sub bucata de carne, angajaţii măcelăriei au ascuns şi capul animalului.

[P] Razboiul sfarsitului lumii - Mario Vargas Llosa - comanda online

Cumpărătoarea nu a mai avut timp să meargă la Protecţia Consumatorului, însă şi-a informat prietenii de pe Facebook cu privire la ce pot păţi dacă achiziţionează carne de miel din magazinul respectiv, potrivit romaniatv.net.

"Am fost şocată să văd că sub bucăţica de carne au ascuns şi capul de miel. Aveam impresia că la caserolă e cel mai sigur. Am cântărit şi aveau aproximativ cam aceeaşi greutate ... deci jumate de cap era cât câteva coaste. Am aflat că o colegă a păţit la fel cu o pulpă de viţel la caserolă. Dedesubt erau tendoane şi pieliţe. Clar că nu vorbim despre o simplă greşală, are treabă cu cântarul", a declarat femeia din Timişoara.