ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tatiana Niculescu Bran, fostul purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, a devenit, după plecarea de la Cotroceni, foarte activă în spaţiul virtual.

Într-o postare recentă pe pagina personală, aceasta susţine că "scurta experiență în Administrația Prezidențială" o predispune la poezie.

"Scurta experiență în administrația prezidențială mă predispune la poezie. Veți râde mult ori veți zâmbi, vorba poetului, de primul poem scris după întoarcerea în viața mea de simplu cetățean", a scris Niculescu Bran, pe Facebook.

Totodată, aceasta a postat şi câteva versuri, pe care le redăm integral:

"să fi schimbat măcar perdelele palatului
m-aș fi numit, prin decret, dama cu perdele
să fi scos măcar covoarele în ploaie
reforma instituțiilor era gata
of, să fi renovat cantina la timp
alta, cu totul alta era viața".

La un comentariu de pe pagina sa de facebook,  "Trebuia să fiți purtătoare de vorbe, nu de tăceri. Măcar sper că ați reușit să alungați stafiile împușcaților care își fac de cap prin palat, jucându-se sardonic cu praful din draperii și covoare", Tatiana Niculescu Bran răspunde:

"N-am reuşit să alung nimic. Nimeni nu mi-a făcut un compliment mai mare decât cel care m-a numit purtătoare de tăceri. E mai greu să fii purtător de tăceri decât de vorbe."