ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noul partid de "stânga" ce urmează să fie făcut în jurul lui Geoană are câteva particularităţi:
1. nu este de stânga, ci un alt partid ‪neoliberal‬.
2. este un proiect dictat din afară, Geoană fiind structural incapabil să aibă o viziune.
3. proiectul duce mai departe politica de complet dezinteres asupra problemelor reale ale României şi de sprijin exclusiv al intereselor bancar-corporatiste.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Noul partid de "dreapta" ce urmează să fie făcut în jurul procuroarei comuniste Monica Macovei are absolut aceleaşi caracteristici doar că are mult mai multe şanse de realizare, deoarece are în sprijinul său DNA-ului, instituţia care i-a făcut campanie directă Monicăi Macovei chiar în timpul alegerilor prezidenţiale.

Aceste partide se prefigurează a fi realizate pe fondul demantelării PSD-ului, cel mai puternic partid din țară şi al fagocitarii PNL-ului, care îşi pierde orice particularităţi "naţionale" prin pedelizare.

Chiar dacă place sau nu, politica antinaţională inspirată şi pusă în aplicare de Băsescu este normă în ţara noastră, nu excepţia. Cu, sau mai degrabă fără el, stilul politic nu va fi schimbat absolut deloc. Pentru că politica României nu se mai face aici, este dictată în amănunt de Hegemon, care are toate pârghiile la noi (inclusiv presa şi justiţia) ca să ţină ţara în perfectă stare de obedienţă, după ce am devenit o simplă colonie economică.