ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Victor Ponta spune că în proiectul noului Cod Fiscal nu sunt prevăzute majorări ale impozitelor pe case, terenuri sau autoturisme.

[p] LIBRARIE.NET - Cartile pe care le cauti

Ce a crescut este marja în care autorităţile locale pot creşte sau scădea aceste taxe.

Premierul concluzionează spunând că, dacă Guvernul a greşit în elaborarea acestui Cod Fiscal, Parlamentul poate veni cu eventuale corecturi la dezbaterile care vor avea loc atunci când proiectul va fi trimis spre adoptare.

"Nu au apărut modificări majore, nu s-a mărit nicio taxă faţă de ceea ce s-a spus iniţial. Este vorba despre taxele locale, care rămân. De fapt, se face o marjă mai mare, pot să fie mai mici decât azi sau mai mari, în funcţie de decizia consiliilor locale. De altfel, toate propunerile pe care le facem beneficiază de faptul că vor fi discutate, dezbătute şi, dacă este cazul îmbunătăţite, nu este nicio supărare, atât în Senat, în aprilie, cât şi în Camera Deputaţilor, în mai şi iunie, şi dacă am greşit noi cu ceva, îndreaptă cu siguranţă Parlamentul", a spus Ponta.