ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vineri și Sâmbătă, 28 si 1 Martie, va avea loc a cincea ediție a Turneului de Tenis de Masă „Hospice”, la Top Tennis Arena. Acest turneu este cel mai mare de acest gen din România, care are ca scop strângerea de fonduri pentru îngrijirea copiilor și adulților cu boli incurabile, pacienți ai Fundației „Hospice” Casa Speranței.

Pentru startul acestei competiții, au confirmat 26 de echipe, reprezentante ale unor companii de top din România. Fiecare companie a înscris un număr de 4 jucători de tenis din rândul propriilor angajați, făcând o donație minimă de 300 de euro pentru pacienții „Hospice” Casa Speranței. În prima zi de la ora 17.00 va începe competiția de Dublu la care vor lua parte 26 de echipe și Sâmbătă de la ora 9.00 se desfășoară proba de simplu la care vor participa 52 de jucători.

Toate fondurile care vor fi strânse în urma participării la acest eveniment vor fi direcționate către „Hospice” Casa Speranței, organizatie non-profit care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile din Brașov, București, Făgăraș și Zărnești.