ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am prezentat în urmă cu câteva zile o nouă platformă dedicată IMM-urilor din România. Pentru că se adresează firmelor care pun în prim plan grija faţă de client, platforma a atras rapid sute de utilizatori care vizitează zilnic site-ul. În perioada următoare, vom prezenta periodic, cele mai apreciate şi cele mai interesante firme înscrise pe www.ratingfirme.ro.

[p] LIBRARIE.NET - Cartile pe care le cauti

Continuam prezentarea firmelor romanesti recomandate pe www.ratingfirme.ro cu o agentie de traduceri.
In urma cu 11 ani, a luat nastere una din cele mai serioase firme romanesti din domeniul traducerilor: Swiss Solutions.

Florin Grunberg, absolvent al Universitatii Politehnica din Timisoara, Facultatea de Electrotehnica, si Roxana Grunberg, absolventa a Universitatii de Vest, Facultatea de Litere, au reusit, ghidati de pasiune si determinare, sa transforme un birou de traduceri ce se adresa cu precadere persoanelor fizice, intr-o agentie de traduceri de top in Romania, avand birouri in mai multe orase mari din tara, precum Timisoara, Bucuresti, Cluj Napoca.

“Ideea aceasta a aparut in urma cu 11 ani, cand impreuna cu sotia mea, absolventa a Facultatii de Litere, sectia engleza, ne-am lovit de lipsa locurilor de munca in traduceri. Sub acest imbold, dar si datorita faptului ca nu ne doream sefi, am hotarat sa pornim o mica afacere.”
In viitorul apropiat, sotii Grunberg, vizeaza deschiderea unui sediu in strainatate, dezvoltarea unor noi servicii, si imbunatatirea continua a calitatii serviciilor actuale.

Cu o cifra de afacere in continua crestere, un portofoliu solid de clienti, un brand puternic si abilitatea de a traduce din 78 de limbi diferite, Swiss Solutions este solutia la problemele cele mai complicate. Because translations should always be “SWISS”!