Am prezentat în urmă cu câteva zile o nouă platformă dedicată IMM-urilor din România. Pentru că se adresează firmelor care pun în prim plan grija faţă de client, platforma a atras rapid sute de utilizatori care vizitează zilnic site-ul. În perioada următoare, vom prezenta periodic, cele mai apreciate şi cele mai interesante firme înscrise pe www.ratingfirme.ro.

[p] LIBRARIE.NET - Cartile pe care le cauti

Continuam prezentarea firmelor romanesti recomandate pe www.ratingfirme.ro cu o agentie de traduceri.
In urma cu 11 ani, a luat nastere una din cele mai serioase firme romanesti din domeniul traducerilor: Swiss Solutions.

Florin Grunberg, absolvent al Universitatii Politehnica din Timisoara, Facultatea de Electrotehnica, si Roxana Grunberg, absolventa a Universitatii de Vest, Facultatea de Litere, au reusit, ghidati de pasiune si determinare, sa transforme un birou de traduceri ce se adresa cu precadere persoanelor fizice, intr-o agentie de traduceri de top in Romania, avand birouri in mai multe orase mari din tara, precum Timisoara, Bucuresti, Cluj Napoca.

“Ideea aceasta a aparut in urma cu 11 ani, cand impreuna cu sotia mea, absolventa a Facultatii de Litere, sectia engleza, ne-am lovit de lipsa locurilor de munca in traduceri. Sub acest imbold, dar si datorita faptului ca nu ne doream sefi, am hotarat sa pornim o mica afacere.”
In viitorul apropiat, sotii Grunberg, vizeaza deschiderea unui sediu in strainatate, dezvoltarea unor noi servicii, si imbunatatirea continua a calitatii serviciilor actuale.

Cu o cifra de afacere in continua crestere, un portofoliu solid de clienti, un brand puternic si abilitatea de a traduce din 78 de limbi diferite, Swiss Solutions este solutia la problemele cele mai complicate. Because translations should always be “SWISS”!
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews