Am prezentat în urmă cu câteva zile o nouă platformă dedicată IMM-urilor din România. Pentru că se adresează firmelor care pun în prim plan grija faţă de client, platforma a atras rapid sute de utilizatori care vizitează zilnic site-ul. În perioada următoare, vom prezenta periodic, cele mai apreciate şi cele mai interesante firme înscrise pe www.ratingfirme.ro

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

SC Consulting SW SRL este o firmă de consultantă înființată în anul 2009. Profesionalismul de care au dat dovadă cei doi asociati în cei 5 ani, i-a ajutat să se dezvolte în diverse arii. Concentrându-se initial doar pe activitati de consultanta în management și afaceri, și-au diversificat oferta de servicii, intrând astfel pe piața muncii cu domenii precum: recrutare, plasare si formare de personal. În același timp, oferă servicii de cercetare si dezvoltare în științe sociale și umaniste.

Pentru că nu se ocupă doar de formarea personalului fără a tine cont și de cererea pieței muncii, SC Consulting SW SRL, colaborează îndeaproape cu alte firme. În acest mod, cei mai buni absolvenți sunt plasați imediat pe piața muncii. ”Clientii nostri sunt societati comerciale, autoritati publice locale dar si persoane fizice !”, susține Claudiu Roman, director SC Consulting SRL.

Fiind conștienți de schimbările zilnice aduse de societate în aceste timpuri, SC Consulting SRL, își adaptează mereu produsele și serviciile, în funcție de cerere.

În viitor, reprezentanții companiei își doresc să construiască o nouă platformă de tip e-learning, un mod mai comod pentru ca persoanele să învețe de acasă. Această platformă nu va deține doar materiale scrise ci, vor fi implementate și tutoriale video. ”Personal, am experimentat, acum câțiva ani, în calitate de tutore-formator, cu oarecare emoție, o astfel de platformă. Rezultatele sau dovedit a fi peste așteptarile inițiale. Participanții au parcurs materialele propuse spre studiu, au rezolvat exerciții și teme și au primit feedback individual de la tutorele-formator. Este o metoda ieftină, eficientă și cu mare impact, daca formatorul gestionează corect atribuțiile sale”, a declarat Claudiu Roman, director SC Consulting SRL.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews