ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Partidele de dreapta trebuie să se unifice într-o platformă care să îl susțină pe Iohannis la următoarele alegeri prezidențiale, consideră deputatul PNL Cezar Preda. Referindu-se și la alegerile europarlamentare de anul viitor, liberalul spune că ,,ne vom omorî între noi, încercând să dăm conducerea jos, care nu a obținut cât a promis că obține”, dacă nu va avea loc unificarea dreptei.
 
„Eu nu pot să gândesc în locul unui candidat la președinția României, care este președinte, dar pot să îmi imaginez și eu cu mintea mea politică: cam cum vede acest om o separare de asta, când lu' ăla de la USR îi e rușine să meargă cu ăsta de la PNL, când Cioloș fuge și de unul și de altul, când fiecare se dă mai mare că îl susține pe președintele actual, dar fiecare își face planul singur, fiecare crede că are atâtea procente încât dacă le aduni se duc la 150%, iar după ce vom intra separat, în mai, în alegerile europarlamentare va începe scandalul în fiecare partid, că nu am obținut cât speram că vom obține?'', a spus într-o conferință de presă la Târgoviște deputatul PNL de Dâmbovița, preluat de www.evz.ro. 
 
Cezar Preda consideră că cea mai mare eroare a dreptei ar fi să nu aibă platforma făcută pentru europarlamentare și prezidențiale până la sfârșitul acestei toamne. În lipsa unei unificări, partidele de dreapta nu vor obține rezultate bune la alegerile viitoare și nici nu vor deveni mai puternice, consideră liberalul.