ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a apărut în public cu mai multe rochiţe înflorate, neobişnuit de scurte pentru o primă doamnă, Carmen Iohannis şi-a acontat un stilist. De clasă.

[P] Maria, Regina României. Jurnal de Război, ediție integrală, necenzurată - comanda online

Alexandru Ciucu, stilistul Casei Regale, a creat ţinuta purtată de Carmen Iohannis săptămâna trecută, când l-a întâmpinat, alături de preşedinte, pe liderul Turciei, venit în vizită oficială la Bucureşti. Un costum crem, clasic, care păstrează şi ceva din stilul Primei Doamne.

„A fost o mare onoare pentru mine să pot crea costumul pe care Prima Doamnă a României l-a purtat la întâlnirea oficială”, spune designerul pe Facebook.

Acesta spune despre Carmen Iohannis că are „imaginea unei Jackie Kennedy a zilelor noastre”.

Înainte de colaborarea cu Alexandru Ciucu, Carmen Iohannis s-a lăsat pe mâna unei creatoare de modă din Ardeal, Eli Lăslean. La ceremonia dedicată zilei Principesei Margareta, Carmen Iohannis a purtat, pentru prima dată de când este în atenţia opiniei publice, o rochie lungă.