ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Persoanele care fac livrări la domiciliu pot primi bacşiş, dar numai dacă societatea la care lucrează le permite acest lucru şi numai dacă cel care cumpără se deplasează la sediul firmei pentru a-i fi eliberat bonul fiscal, susţine ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, citat de romaniatv.net.

Eugen Teodorovici a răspuns astfel unei întrebări adresate de către un jurnalist în legătură cu fiscalizarea bacşişului dat celor care livrează pizza.

"Dacă eu vreau să dau bacşiş băiatului care îmi aduce pizza, cum rezolv, domnule ministru ?", l-a întrebat un jurnalist pe ministru, acesta explicându-i că, dacă este mulţumit de "gustul şi serviciile prestate", îi poate da bacşiş.

"Dacă doriţi să lăsaţi un bacşiş, mergeţi la unitatea respectivă, iar acolo, pe casă, bate bonul fiscal, bacşişul respectiv şi asta este",  a explicat ministrul de Finanţe.