ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte executiv al Rapidului, Grigore Sichitiu, a sugerat că gruparea din Giulești s-ar putea desființa dacă actualii proprietari ai clubului nu vor reuși să atragă, în timp scurt, alți investitori. Formația din Grant se află în procedura de insolvenţă din 7 decembrie 2012, dar aprobarea planului de reorganizare a fost amânată în mai multe rânduri de Tribunalul Bucureşti din cauza contestaţiilor depuse de diverşi creditori, iar următorul termen este programat în 14 februarie.
Întotdeauna am emoţii pentru Rapid pentru că îmi doresc să continue şi să revină acolo unde îi este locul. Nu cunosc planul de reorganizare pentru că nu am lucrat la el, dar sper ca el să treacă. Toată lumea de la club e îngrijorată şi apăsată de această situaţie, sunt probleme financiare foarte mari. Clubul este într-o situaţie extrem de grea şi sper ca proprietarii să salveze Rapidul. Domnul Zamfir dacă nu găseşte pe cineva să vină lângă dânsul este obligat să vândă. Până acum nu a venit nimeni cu bani ca să rezolve problemele. Oricine cu bani din ţară sau din străinătate este binevenit pentru că Rapid este într-un mare pericol.

La rândul său, fostul atacant din Giulești din intervalul 2000-2004, Robert Niță, s-a declarat uluit de faptul că un club precum Rapid riscă dispariția.
Sper ca Rapid pentru ceea ce înseamnă încă în fotbalul românesc să promoveze, dar să vedem pe 14 februarie dacă şi judecătorii sunt de acord. Eu nu credeam că Rapid va ajunge într-o asemenea situaţie. Din păcate pentru Rapid în februarie chiar s-ar putea scufunda planeta, cum îi plăcea domnului Copos să spună.