ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Clubul Culture Pub din Constanţa, unde duminică seară a izbucnit un incendiu, a fost sancţionat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea în 2014 pentru mai multe nereguli, una dintre ele fiind lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu, urmând ca în toamna lui 2015 să fie reluate verificările pompierilor, scrie Agerpres.

"Punctul de lucru de la Casa de Cultură a fost verificat în aprilie 2014 şi au fost constatate nouă nereguli pentru care au fost aplicate patru amenzi şi cinci avertismente, una dintre nereguli fiind că nu s-a solicitat şi obţinut autorizaţie de securitate la incendiu", a declarat pentru sursa citată purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriţă.

Duminică seară, un incendiu a izbucnit într-un club aflat la demisolul Casei de Cultură din municipiul Constanţa. În interior se aflau cinci persoane, angajate ale firmei care administrează clubul şi care au fost surprinse în timp ce efectuau inventarul. Pentru două dintre persoane, care au inhalat fum, au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul ambulanţei aflate la faţa locului, însă ele au refuzat transportarea la spital.

Sursa video: Youtube