ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Procurorul şef al DNA şi generalul Florian Coldea ar fi cerut autorităţilor SUA acordarea cetăţeniei americane drept garanţie că ei înşişi nu vor fi arestaţi, drept răzbunare pentru campania pe care o duc în ultima vreme.

CITEŞTE ŞI Băsescu: Am vrut să-l demit pe Coldea după scandalul fotografiilor de la Paris. Vorbesc zilnic cu Udrea, am fost la ea şi în arest

Această ipoteză este susţinută de Caţavencii, dar şi de alţi jurnalişti. Cei în cauză susţin că a acţiona în aceste funcţii având cetăţenia altui stat înseamnă subvenirea suveranităţii naţionale şi trădare de ţară.

CITEŞTE ŞI Coincidenţă? La câteva zile după ce l-a atacat pe Coldea, SO Vântu a fost condamnat la şase ani şi patru luni în dosarul FNI

"A practica ce practică ei cu mascați și interceptări sub cetățenia altui stat e o subminare a suveranității naționale de toată frumusețea, bașca spionaj și trădare după pofta inimii. A face însă aceleași acrobații fără nici o patalama la mînă e ca și cum ai pune un orb să sară la trapez fără plasă. Pe acest raționament stă și zvonul cel negru și destabilizator", scrie articolul din Caţavencii.