ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Serviciile de securitate din Polonia au arestat un ofiţer de rang înalt din armată, bănuit de spionaj în favoarea Rusiei, a anunţat presa locală, citată de AFP.

Libris.ro - Librarie online - Zilnic noutati si promotii

Identitatea suspectului nu este deocamdată cunoscută, dar, potrivit agenţiei poloneze PAP şi postului privat de televiziune TVN, acesta este o personalitate importantă care a avut acces la informaţii vaste, potrivit Mediafax.

Conform unor surse din Parchetul militar, agenţi ai serviciului polonez de securitate internă (ABW) au intrat în clădirea Ministerului Apărării. Arestările s-au făcut în baza unor probe culese de serviciul de contraspionaj al armatei.

Postul privat de radio ZET a anunţat că ar fi fost arestate două persoane, un colonel din armata poloneză şi un jurist cu dublă cetăţenie, rusă şi poloneză.