ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un convoi de blindate americane va traversa teritoriul României dinspre Baza Mihail Kogălniceanu - Constanţa - spre Poligonul Cincu din judeţul Braşov.

Un convoi de blindate americane va traversa teritoriul României dinspre Baza Mihail Kogălniceanu - Constanţa - spre Poligonul Cincu din județul Brașov, informează Radio România Actualități.

Transportul echipamentelor miltare este în derulare şi armamentul va fi folosit într-o nouă aplicaţie de anvergură, în cadrul Operaţiunii NATO "Atlantic Resolve".

Săptămâna viioare, după ce convoiul cu tehnica Regimentului 2 Cavalerie din Statele Unite își va încheia deplasarea pe calea ferată, va continua traseul pe roți spre poligonul NATO de la Cincu , pentru un exercițiu în cadrul operațiunii Atlantic Resolve.

În poligonul Cincu va fi transferat pentru o perioadă și Comandamentul NATO de la Napoli, iar la noua aplicaţie a Alianţei vor participa peste 1000 de militari români şi din alte state NATO.