ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Amiralul William Gortney, comandantul Flotei Nordice americane, susține că armata chineză a lansat la apă trei submarine înarmate cu rachete balistice. Care, a menționat responsabilul american, pot ataca Statele Unite cu focoase nucleare.

[P]  Razboiul sfarsitului lumii - Mario Vargas Llosa - comanda online

Submarinele chinezilor vor fi capabile să ţintească SUA când vor fi complet utilate cu tehnica necesară, iar în prezent ele patrulează Marea Chinei de Sud, având baza în Insula Hainan, a afirmat Gortney, citat de ziarul rus Pravda.

"Încă nu au încărcat la bord rachetele şi nici nu au început misiuni strategice. Cu toate acestea, credem că aceste operaţiuni vor fi îndeplinite anul acesta", a precizat William Gortney.

Mai mult, el a avertizat că autorităţile nord-coreene pot instala focoase nucleare pe lansatoarele de rachete mobile intercontinentale KN-08.