ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Raportul Comisiei speciale, care analizează proiectul minier Roşia Montană, va fi unul de RESPINGERE, au declarat, pentru Agerpres, surse oficiale.
"Raportul Comisiei va fi unul de respingere, deja fiind aproape finalizat. Au mai rămas două amendamente. Urmează luni să dăm votul final care, cel mai probabil, va fi de respingere a proiectului în forma venită de la Guvern", au arătat sursele citate.

Potrivit lui Darius Vâlcov, senator PSD şi preşedinte al Comisiei, în raport, recomandă Statului Român şi companiei să accepte desecretizarea tuturor datelor din licenţă şi documentele aferente acesteia.

Comisia specială care analizează proiectul minier Roşia Montană a încheiat, joi, dezbaterile după aproximativ zece ore.
"A mai rămas votul final pe două amendamente şi pe proiectul de lege, care se va da luni ca să fie toată lumea prezentă. Va fi o acţiune de cinci minute, să spunem aşa", a spus Vâlcov.