ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Duminică, 14 septmbrie, de Ziua Crucii, maestrul Nicolae Voiculeț vrea să aducă, printr-un spectacol-evneniment, un omagiu celor peste un milion de eroi ai neamului. Și nu oriunde. Ci în preajma Crucii de pe Caraiman, la peste 2000 de metri altitudine.

Concertul pe care Nicolae Voiculeț îl va susține alături de orchestra sa începând cu ora 14.00 face parte din turneul intitulat ”România din inima mea". În ziua în care Biserica Ortodoxă prăznuiește Ziua Crucii, artistul și-a propus să își încânte auditoriul, la peste 2000 de metri altitudine, pe Caraiman, dar și să promoveze Crucea Eroilor Neamului, monument inaugurat în urmă cu aproape 90 de ani, intrat în Cartea Recordurilor.

Organizatorii concertului anunţă că accesul publicului se va face gratuit, cu telecabina, până la Babele. Ziua se va încheia cu un concert de gală la Castelul Cantacuzino din Buşteni.

Evenimentul “România, din inima ta” urmăreşte creşterea notorietăţii şi furnizarea de informaţii privind obiectivele turistice culturale ale staţiunii Buşteni, Munţilor Bucegi şi alte obiective turistice ale României, subliniind legătura dintre muzică şi turism, în special prin nai – instrument al spaţiului românesc.