ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Bruce Springsteen intenţionează să le ofere spectatorilor de la concertele sale live o brăţară care să le permită înregistrarea concertului şi descărcarea sa pe internet, a afirmat solistul într-un interviu.

"Aş dori să fac lucrurile mai accesibile pe internet (...). De fapt, cred că în acest turneu, vom oferi spectatorilor posibilitatea să vină, să cumpere o brăţară şi să obţină o copie a concertului din seara respectivă. Să sperăm că vom putea face acest lucru la un nivel calitativ foarte bun", a declarat Bruce Springsteen într-un interviu acordat postului public de radio american NPR, potrivit site-ului nme.com.

Descărcările online de la concerte vor fi posibile o dată cu concertul din Cape Town, în Africa de Sud, care va avea loc pe 28 ianuarie, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album al solistului, "High Hopes".

"Fanii din întreaga lume vor putea achiziţiona o brăţară specială cu USB, atât online, cât şi înainte de concert. Aceştia vor putea descărca un concert la alegere pe brăţara cu USB (la aproximativ 48 de ore după terminarea concertului)", se arată în comunicat.

"High Hopes", ce trebuia lansat oficial pe 17 ianuarie, a fost postat pe site-ul de comerţ online Amazon pe 28 decembrie, cu câteva săptămâni mai devreme. Această scăpare a celor de la Amazon nu a trecut neobservată şi albumul a fost descărcat de câteva ori până când reprezentanţii site-ului au remarcat greşeala şi au eliminat-o.

Albumul "High Hopes" este al 18-lea material discografic de studio pe care Springsteen îl lansează şi este rezultatul a zece ani de înregistrări.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews