ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ceea se întâmplă acum cu "femeia cu barbă" de la Eurovision este, după părerea noastră, un semn al crizei acute a valorilor europene şi al părăsirii de către unii europeni a legăturii cu valorile creştine tradiţionale.

Aşa cum se constată lesne din conduita publică a lui Thomas Neuwirth, alias Conchita Wurst, cel ce îşi alimentează probabil în opinia publică aliasul feminin Conchita Wurst face acest lucru intenţionat, sfidează, încearcă să şocheze şi să atragă atenţia asupra sa şi a devenit un produs de marketing, cu valenţe de politică europeană.

citeşte tot aici

Credem că anul acesta, valoric, oricum trebuie să câştige concursul muzical Eurovision, dar îl va câştiga şi pentru că în joc este impunerea, în faţa omului de 20-30 de ani din Europa, a ideii că există sexul neutru. Iar aceasta este deplorabil. Se sparie gândul.

Dacă Thomas Neuwirth cel adevărat, nemachiat, nerimelat, nefardat, în haine bărbăteşti, urca pe scenă şi interpreta aceeaşi melodie la fel de frumos cum a făcut-o, ar mai fi în finală? Poate că da, dar sigur n-ar fi marele favorit de azi.

Acum câţiva ani, două piese de cam aceeaşi valoare, "Algo Pequenito", interpretată de Daniel Diges, un actor spaniol, şi "My Heart Is Yours", cântată de Didrik Solli-Tangen, un tenor norvegian, au fost trimise la pământ, iar interpreţii umiliţi, clasându-se în subsolul finalei, în timp ce o bombăneală muzicală germană a luat laurii.

Aşadar, e nevoie de vehiculul unui scandal, care să apeleze la scoop-ul simţirilor şi trăirilor noastre sexuale, până-n tenebrele lor cele mai neguroase, pentru ca melodia interpretată să fie plăcută de cluburile OGAE din Europa. Deplorabil.

Acesta e doar un aspect. Parlamentul European doreşte ca în viitor copiii noştri să înveţe în şcoală că există trei, nu două sexe: sexul masculin, sexul feminin şi cel neutru, numite "genuri".

Raportul Lunacek e în acest moment vârful de lance al trendului. Conform lui - după câte ştiu, din România doar europarlamentarii PDL au votat contra, cine nu acceptă că omul poate fi de gen/sex masculin, feminin sau neutru intră sub incidenţa legislaţiei anti-homofobie. În Scoția, în ianuarie, un predicator a fost arestat pentru că a spus public că homosexualitatea e un păcat.

Trecând peste aspectele teologice şi de morală creştină: în Europa din viitorul destul de apropiat va fi posibil ca, dacă afirmi că homosexualitatea e un păcat sau că există doar două sexe, masculin şi feminin, nu trei, rişti să fii arestat. Foarte grav!

Monstruozitatea nu se opreşte aici. Se urmăreşte ca în viitor, dacă părinţii reacţionează la această oroare şi încearcă să-şi educe copiii în spiritul tradiţiilor creştine, ar putea să le fie aplicate măsuri punitive mai mult sau mai puţin grave, de la retragerea copiilor de la şcoală la... "retragerea" copilului din familia lor naturală.

Repetăm: anul acesta, la Eurovision, ar fi o nedreptate ca Thomas Neuwirth din Austria, zis Conchita Wurst, să nu câştige competiţia. Aceasta nu înseamnă că vom fi de acord vreodată cu acceptarea genului neutru.