ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O fetiţă de 4 ani a murit şi alţi doi copii au fost răniţi în urma unui accident rutier petrecut pe DN 22C, între localităţile Poarta Albă şi Năvodari, în urma coliziunii dintre un autoturism şi o căruţă nesemnalizată, transmite Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, atelajul condus duminică seară pe drumul naţional de un adolescent de 17 ani a fost lovit în partea din spate de o maşină care circula în acelaşi sens de mers.

Ambulanţele chemate la locul producerii accidentului au preluat şi transportat răniţii la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, aceştia fiind trei copii de 12 ani, 4 ani şi, respectiv, 8 luni, şi o femeie care se aflau în căruţă.

Pentru unul dintre minori, aflat în stare de comă, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Ceilalţi răniţi sunt în afara oricărui pericol.

Şoferul autoturismului, un tânăr de 23 de ani, este cercetat pentru ucidere din culpă. El a declarat că a fost orbit de lumina farurilor unui autovehicul care circula din sens opus şi a văzut prea târziu căruţa din faţa sa, nemaiputând să evite coliziunea.