ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vânătoarea de pe domeniul de la Balc, deţinut de Ion Ţiriac, continua şi duminică, invitaţii fostului tenisman fiind deja plecaţi în căutarea animalelor. Potrivit unor surse de la Balc, sâmbătă, în prima zi de vânătoare, au fost ucişi aproximativ 60 de mistreţi. Duminică dimineaţa, încă de la ora şase, gonacii şi vânătorii locali s-au prezentat la poarta domeniului de la Balc, aceştia facând ultimele pregătiri pentru ziua de vânătoare, anunţă postul Digi24. În jurul orei nouă, Ţiriac şi invitaţii au ieşit la vânat.

VIDEO Se fac ultimele pregătiri pentru tradiţionala vânătoare de mistreţi de la Balc. EVENIMENT cinegetic sau MASACRU de proporţii?

Dacă în prima zi mai mulţi protestatari au fost prezenţi la porţile domeniului de la Balc, cerând oprirea vânătorii, de această dată este linişte.