ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O investigație a publicației Cotidianul scoate la iveală un lucru pe care nu l-a sesizat nimeni:  Klaus Iohannis nu a încasat doar partea de chirie din contractul cu Raiffeisen Bank, ci întreaga sumă de 580 000 de euro, incluzând cota de 50% care i-ar fi revenit lui Ioan Baștea, aceasta din urmă nefiind declarată vreodată.
 
Ani de zile, după ce subiectul caselor lui Iohannis a fost deschis de jurnalistul Marius Albin Marinescu, încă din vremea când actualul președinte al țării era doar primar al Sibiului, toată lumea a luat de bune declarațiile de avere ale lui Klaus Iohannis, din care rezulta faptul că el a încasat doar jumătate din chirii, cealaltă jumătate revenindu-i lui Ioan Baștea, în calitate de coproprietar.
 
Pe scurt, suma încasată abuziv de Klaus Iohannis numai din chiria de la Reiffeisen Bank este de 580.000 euro. O demonstrează chiar documentele din „Dosarul caselor”! Articolul integral îl puteți citi AICI