O investigație a publicației Cotidianul scoate la iveală un lucru pe care nu l-a sesizat nimeni:  Klaus Iohannis nu a încasat doar partea de chirie din contractul cu Raiffeisen Bank, ci întreaga sumă de 580 000 de euro, incluzând cota de 50% care i-ar fi revenit lui Ioan Baștea, aceasta din urmă nefiind declarată vreodată.
 
Ani de zile, după ce subiectul caselor lui Iohannis a fost deschis de jurnalistul Marius Albin Marinescu, încă din vremea când actualul președinte al țării era doar primar al Sibiului, toată lumea a luat de bune declarațiile de avere ale lui Klaus Iohannis, din care rezulta faptul că el a încasat doar jumătate din chirii, cealaltă jumătate revenindu-i lui Ioan Baștea, în calitate de coproprietar.

ImunoMedica

 
Pe scurt, suma încasată abuziv de Klaus Iohannis numai din chiria de la Reiffeisen Bank este de 580.000 euro. O demonstrează chiar documentele din „Dosarul caselor”! Articolul integral îl puteți citi AICI2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.