ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tinerii și tinerele românce își vând virginitatea pe site-uri de anunțuri din Republica Moldova! Pe vremuri, fetele erau obligate să se mărite cu cel mai bogat pretendent, nefiind considerate preferințele ei, iar uneori, necontând nici vârsta „alegătorului”, care nu prea era și „ales”, în multe din cazuri. Astfel, tații sau frații lor mai mari le vindeau, într-un fel, „virginitatea”, unui viitor soț. Căsătoria era o afacere. Astăzi, fetele au început să fie mai independente, în sensul că nu mai depind de persoanele de sex masculin din familie pentru această afacere, pentru că există...internet.

Anunțurile de vânzare a virginității de pe site-urile moldovene sunt pline de oferte făcute, în special, atât de tinerele, cât și de tinerii români, care invocă nevoia de bani pentru cursuri sau faptul că nu au găsit încă un partener care să le merite fecioria. Majoritatea ofertanților doresc un cumpărător bogat și curat. Există, deasemenea și băieți dispuși să plătească o tânără „curajoasă” care să-i ajute să își „piardă” virginitatea.

Care să fie motivele pentru care acești tineri ajung să recurgă la astfel de metode?