ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ActiveNews a preluat și transmis LIVE la ora 4, ora României, prima dezbatere Trump - BIden. Puteți urmări înregistrarea acesteia mai sus.

Prima dezbatere Trump - Biden se desfășoară în Cleveland, statul Ohio și este moderată de jurnalistul Chris Wallace de la Fox News. Următoarele două vor avea loc în datele de 15 și 22 octombrie, iar alegerile care vor hotări soarta lumii se vor ține pe 3 noiembrie 2020. ActiveNews va acorda o atenție specială evenimentelor din timpul campaniei electorale din Statele Unite, perioadă în care Rețeaua Soros va acționa cu toate forțele ei externe și interne pentru demolarea lui Donald Trump. Dar, după cum știm, mare este Dumnezeu!

Mai multe despre dezbatere, după încheierea ei, AICI: TRUMP către BIDEN: ”De curiozitate. Primarul Moscovei i-a dat fiului tăi 3,5 milioane de dolari! Ce a făcut să merite suma aia? Ce a făcut să merite 3,5 milioane de dolari?”

Citiți și comentariul ActiveNews:

Dacă Trump nu va obține al doilea mandat, se va instaura adevăratul comunism: Globalismul