ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În următorii cinci ani operatorii de telefonie mobilă nu vor mai avea ce să ofere clienţilor şi ar putea dispărea unul după altul, scriu cei de la CNN.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Reţelele Wi-Fi au împânzit oraşele lumii, chiar şi Bucureştiul, astfel încât utilizatorii de telefonie mobilă folosesc servicii precum Email, YouTube, Facebook şi chiar efectuează apeluri sau trimit SMS-uri, fără a mai avea nevoie de serviciile unui operator, conform money.ro. Aşa că să nu ne mire că, în câţiva ani, Orange, Vodafone sau Cosmote ar putea deveni o amintire.

Trenurile, avioanele şi chiar automobilele includ reţele Wi-Fi în prezent, astfel încât ce rost mai are să plăteşti un abonament de telefonie mobilă, se întreabă cei de la CNN.

În Europa, din ce în ce mai mulţi utilizatori de telefonie mobilă renunţă la operatorii telecom, deoarece reţelele Wi-Fi sunt atât de răspândite. Peste Ocean, însă, lucrurile nu stau aşa de bine astfel încât să renunţe complet la operator. Mai există şi problema securităţii în reţelele Wi-Fi publice, însă o nouă generaţie de hotspot-uri oferă o criptare a datelor mult îmbunătăţită.