ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Zvonurile cu privire la un model citadin low-cost au apărut în urmă cu mai bine de un an, însă abia acum lucrurile au început să se contureze.

Publicația franceză L'argus spune că Renault va lansa pe 20 mai anul acesta vehiculul Kayou, scrie auto-bild.ro, citat de romaniatv.net. Cunoscut intern sub numele de cod XBA, acesta va fi destinat pieței din India și va fi produs la uzina de la Tanger, ceea ce ne duce cu gândul la o viitoare lansare și în Europa sub brand-ul Dacia.

Cum arată Dacia de 5.000 de euro de la Renault şi când apare pe piaţă FOTO 1

Conform acelorași surse, modelul de clasă mini pregătit de Renault va avea un motor nou, cu trei cilindri de 800 cmc, care va putea fi cuplat la o cutie manuală sau una automată, ambele cu cinci rapoarte.

În ceea ce privește prețul de comercializare, se vehiculează valoarea de 5.000 de euro. Așteptăm cu nerăbdare prezentarea noului Renault Kayou și eventuala confirmare a dezvoltării unui produs asemănător sub logo-ul Dacia.