ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


E simplu, trebuie să privim doar lista de candidaţi: un ticălos manevrat de socru-său, un trădător care tace ca să nu scoată perle, un sclerozat manevrat tot de socrul celui dintâi, o curvă, o beţivă cu afectare neurologică şi afectivă, doi maghiari, doi lucrători în servicii şi cinci nebuni. Care este trăsătura comună care-i califică în semifinale?

Campania electorală – 5 teme care nu vor fi luate în considerare

Faptul că ori au bube, ori n-au şanse. Priceput-aţi, domnu' Crin? Cât era să-ţi compui şi matale măcar o bubă cu puţin puroi garnitură ca să te poată lăsa "băieţii" să candidezi crezând că au de unde să te apuce? Ştiu, te-ar fi înjurat intelectualii imbecili şi mai abitir. Şi ce dacă? Ăia oricum te înjurau, găseau ei un motiv, de exemplu că dormi dimineaţa până la 7, când trebuie să duci fetiţa la şcoală.

Te-ar fi numit "Buboi" sau "Puroiel" în loc de "Căcărău", nu era mare lucru, că doar la înjurături suntem aşi, cu logica stăm mai prost. Şi, oricum, hai să fim serioşi, cine-i mai ia în seamă pe intelectualii imbecili? Eu, unul, te-am putut ierta că mi-ai furat votul şi l-ai dat lu' PPE ăla al tău, te iert şi pentru că i l-ai furat pe Blaga PMP-ului (vezi, numai hoţii faci!), te pot ierta şi că l-ai lăsat singur pe Victor Ponta să lupte ca un erou cu Traian Băsescu. Dar că m-ai lăsat să aleg dintre derbedei - de asta nu te mai iert!

P.S. Ca să te învăţ minte, dintre ticălosul pervers, trădătorul tăcut şi curva incultă, voi vota trădătorul. Uite ce mi-ai făcut.