ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cursa va incepe de la ora 10 si F1 Manager va transmite ultimele declaratii ale pilotilor luate chiar de pe grila de start.

Predictia meteo arata ca spre sfarsitul cursei sunt sanse bune ca ploaia sa inceapa.

9:20 Christian Horner a declarat ca masina a facut un mare progres fata de acum doua saptamani. Suntem inca in urma dar speram sa putem construi de la aceasta cursa. Va fi interesanta cursa de astazi fiindca totul va fi vorba despre modul in care folosim pneurile si pot fi chiar si 4 opriri la boxe pentru schimbul de pneuri. Ferrari au aratat insa cel mai bine vineri atunci cand au facut simulari de cursa si par ca gestiuoneaza cel mai bine pneurile in acest moment.

Max Verstapen a declarat ca el a ales in calificari sa mearga pe traseul pe care se merge cu kartul si acest lucru a dat rezultatul scontat. Asta inseamna ca sa franeze in afara trasei ideale si apoi sa o traverseze. El a egalat cea mai buna clasare pe linia de start a tatalui sau, locul 6 obtinut la Spa-Franchorchamps in 1994.

Max-Verstappen

La 9.30 se deschide accesul spre linia de start si pilotii isi tureaza mototarele si se pregatesc sa faca cele doua, trei, ture in care sa isi seteze masina inainte de startul cursei.

Echipa Manor a anuntat ca Will Stevens nu va lua startul in cursa de astazi fiindca nu au reusit sa rezolve problemele cu sistemul de alimentare cu combustibil.

Va avea Vettel un start excelent si va reusi sa urce pe prima pozitie sau Hamilton va avea unul din acelea starturi foarte rapide asa cum a avut in ultimele 5 curse? Or poate ca primii doi se vor impinge putin si de acest lucru va profita Rosberg?

Ultimele evenimente si declaratii le gasiti pe F1 Manager.